PSD vrea să păcălească românii, din nou

În 2016, când Liviu Dragnea visa să ajungă stăpânul României, PSD promitea opt spitale regionale și unul republican, eliminarea unor impozite și reducerea TVA la 18%, un deficit bugetar sub pragul de 3% din PIB, investiții masive în autostrăzi și căi ferate rapide, conectarea tuturor şcolilor la internet, construcţia a 2.500 de creşe, grădiniţe şi unităţi after-school etc etc.

Ce a făcut, pe durata celor trei guverne PSD, am văzut cu toții, de la spitalele promise la deficitul bugetar de 4,6% în 2019.

Acum, în perspectiva alegerilor parlamentare, așa-zisul PSD reformat adoptă aceeași tactică a cartonașelor frumos colorate, dar pline de angajamente nerealiste și ipocrite. Nimic nu s-a schimbat cu adevărat la PSD, poate doar culorile planșelor pe care le prezintă în fața camerelor.

Cum poate vorbi PSD de raționalizarea cheltuielilor când, în timpul guvernării PSD, a burdușit aparatul de stat cu membri de partid, apropiați și clientelă?

Cum poate vorbi PSD de prioritizarea proiectelor din bani publici când am văzut foarte bine, cu toții, cum s-au prioritizat prin PNDL, cum s-au scurs banii publici către baronii locali și am ajuns să avem toaleta de 80.000 de euro în Teleorman?

Cum poate promite PSD să introducă contracte de performanță în instituții publice și companii de stat când am văzut, timp de trei ani, cât de performanți au fost oamenii PSD, de la „doamna motostivuitor” de la Agenția Națională pentru Egalitate de Șanse între Femei și Bărbați la fiul doamnei Dăncilă, angajat la Curtea de Conturi?

Altfel, ne bucură faptul că PSD a preluat ideea USR PLUS de zero taxe pe salariul minim.

Inapoi