Mă implic pentru că...

… doresc să contribui la schimbare. Așa cum un citat celebru spune – cred că noi trebuie să fim, în primul rând, schimbarea pe care ne dorim să o vedem în lume – pentru noi, pentru cei de lângă noi și pentru întreaga comunitate.
Pentru a putea aduce în societate schimbarea pe care ne-o dorim, trebuie să trecem de la perspectiva unei realități exterioare, de spectator, la una dinamică și de implicare împreună cu membrii comunității din care facem parte, cu responsabilitate și seriozitate.
Să ne asumăm cu sinceritate că în societate contează valorile, comunitatea, prietenia, familia și să manifestăm tot mai mult din ceea ce suntem cu adevărat.

Viitorul nostru

Trebuie să construim încredere în generațiile viitoare, să îi încurajăm să folosească beneficiile muncii în echipă, să aibă curaj să își pună întrebări și, nu în ultimul rând, să fie capabili să inoveze fundamental, asigurându-și astfel viitorul.

Călătorie: de la USB la USR

Din decembrie 2015 m-am implicat în activitatea Uniunii Salvați Bucureștiul, în cadrul Filialei Sector 6: pentru că am conștientizat că ideile bune nu se pot transforma în proiecte benefice societății fără susținerea celorlalți, pentru că a sta pe margine și a comenta despre „cum stau lucrurile” perpetuează, de fapt, aceeași situație și determină aceleași tipare de reacție și pentru că având 2 copii, îmi doresc ca ei să crească și să aleagă o viață în România.
În cadrul sectorului, m-am implicat împreună cu colegii mei în creșterea organizației prin acceptarea de noi membri și simpatizanți, în cadrul departamentului de Resurse Umane.

În Parlament

Din Decembrie 2016 sunt Senator în Circumscripția nr 42, București iar, în prezent, sunt Președinte al Comisiei Economice, Industrii și Servicii din Senat. De asemenea, sunt și membru în Comisia pentru Învățământ, Tineret și Sport, în Comisia pentru Dezvoltare Durabila din cadrul Uniunii Interparlamentare și în Comisia specială pentru elaborarea unei propuneri legislative pentru modificarea și completarea Legii nr. 321/2009 privind comercializarea produselor alimentare.

Din 2016 și până în prezent, activitatea mea s-a desfășurat și în cadrul următoarelor comisii: Comisia pentru comunicații și tehnologia informației (4 sesiuni parlamentare), Comisia pentru transporturi și energie (3 sesiuni parlamentare) și Comisia specială comună a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru coordonarea activităţilor parlamentare necesare pregătirii Preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene din primul semestru al anului 2019 (o sesiune parlamentară).

Viziune

Demersul meu este unul orientat către măsuri care sa susțină Bucureștiul să devină un oraș autentic, stabil schimbărilor economice și inclusiv, în care sa ne regăsim cu toții, cu o piață a muncii echilibrată de condiții economice stabile.

Implicare – fiecare are visuri

Ariile principale în care îmi desfășor activitatea în cadrul Senatului sunt cele privind dezvoltarea antreprenoriatului, a economiei circulare, guvernanței corporative, reformei energetice și educației pentru angajare.
De la începutul mandatului și până acum am făcut demersuri pentru transparentizarea cheltuirii fondurilor publice, eliminarea violenței împotriva femeilor, am luat atitudine față de numirile politice din cadrul companiilor de stat, față de modificările aduse Legii guvernanței corporative și am exprimat opinia privind soluțiile propuse de coaliția de guvernare pentru rezolvarea problemei termoficării și a calității aerului din București, am susținut promovarea dezvoltării învățământului profesional și tehnic, ca factor de creștere a nivelului de calificare pe piața muncii. Mă implic în subiectul știrilor false pentru că românii trebuie să fie corect informați.