Nu trebuie să lăsăm garda jos în fața Coronavirusului!

Numărul infectărilor de COVID-19 este într-o creștere constantă, iar spitalele deja încep să aibă dificultăți în a face față noilor cazuri.

Institutul Matei Balș a anunțat că nu mai poate interna pacienți din cauza numărului mare de cazuri COVID-19. În Iași şi Braşov s-a atins aproape capacitatea maximă, în Râmnicu Sărat capacitatea a fost depășită.

Vă rog să aveți grijă de dumneavoastră și de cei din jur.
Nu este ușor să purtăm mască și mănuși de protecție, să păstrăm distanța recomandată de specialişti, dar cu toții trebuie să facem aceste lucruri dacă ne dorim ca, la un moment dat, să ne putem bucura de zâmbete fără mască atunci când ne întâlnim, sau să ne putem strânge tare în brațe și fără nicio reținere, prietenii și oamenii dragi nouă.

Ne dorim să fie redeschise spitalele pentru pacienții nonCovid, dar sunten în a 11-a zi de creștere a cazurilor active (de la 4439, în 8 iunie la 5361 astăzi). Zeci de mii de pacienți nonCovid încă suferă de pe urma restricțiilor sanitare impuse de pandemie.

Chiar dacă putem ieşi din casă, Coronavirusul nu a plecat în vacanță, din păcate. Dacă nu ne protejăm în continuare, atât noi, cât şi cei dragi nouă putem avea de suferit.

Prin solidaritate vom trece de orice obstacol mai ușor și mai repede!

Inapoi