Decizie CCR pentru tunul imobiliar de la Romexpo

Așteptăm, astăzi, două decizii importante de la CCR pentru două sesizări pe care USR le-a depus la începutul lunii septembrie.

Am atacat legea care transferă gratuit din proprietatea statului în proprietatea Camerei de Comerț și Industrie a României un teren de 46 de hectare din zona Romexpo, considerând că acest tun imobiliar transpartinic, în valoare de sute de milioane de euro, trebuie oprit. Este vremea să spunem „stop” devalizării statului român cu mâna Parlamentului, iar banii obținuți prin scoaterea la licitație a terenului să fie folosiți în interesul cetățenilor.

Am atacat la CCR și legea care, prin eliminarea de pe piața de motorină a sute de firme, asigură de facto monopol pentru patru operatori principali din România, fiind avantajată în special o firmă ce are legături cu Rusia.

Parlamentul trebuie să adopte legi în favoarea românilor, nu în defavoarea lor! Vom continua să ne luptăm în acest sens, folosind toate pârghiile la îndemână, iar majoritățile toxice din Parlament trebuie înlăturate, prin vot, pe 6 decembrie.

O Românie fără hoție!

Inapoi