Confidențialitate

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, site-ul parlamentarului Silvia Dinică, cu sediul cabinetului parlamentar în București – strada Carol Davila nr 91, sector 6-, prelucrează în calitate de operator datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastră prin formularul de contact din secțiunea „Scrie senatorului” din prezentul site. Mesajele transmise de cetăteni prin intermediul formularului vor fi transmise pe email către senatoarea Silvia Dinică. Datele pe care dumneavoastră le furnizați pot fi folosite, dacă este cazul sau la solicitarea dvs., pentru a vă informă în legătură cu inițiativele și evenimentele derulate de parlamentarul dvs. USR, pentru a face apeluri la activităti de strângere de semnături, la îndemnuri pentru observarea alegerilor locale, parlamentare, europarlamentare sau prezindențiale, proiecte, strângere de fonduri, participare politică, toate acestea aflându-se sub însemnele USR.

Furnizarea de către dumneavoastră a datelor din prezentul document este necesară pentru a putea lua legătura direct prin intermediul email-ului cu parlamentarul Silvia Dinică, aceste informații însoțind mesajul transmis. Datele furnizate de dumneavoastră sunt destinate utilizării de către operator în scopurile sus menționate și sunt comunicate doar reprezentanților operatorului care au în competență îndeplinirea scopurilor sus menționate sau persoanelor împuternicite de către operator și nu vor fi dezvăluite către terți decât cu consimțământul dumneavoastră sau în cazurile prevăzute de lege.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, precum și de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodată, aveți dreptul să vă opuneti prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresă cu o cerere scrisă, datată și semnată la adresă de e-mail silvia.dinică@senat.ro.
Sunt de acord că orice comunicare din partea senatoarei Silvia Dinică să mi se facă la adresă la adresă de e-mail comunicată pe prezentul site prin formularul de contact.